Sunday, June 29, 2014

I've got a bad feeling about this



Jaanipäev ja kõik sellega kaasnev on viimaks läbi, mis tähendab lõpuks ometi saab puhata. Oli väga edukas üritus: sain vaid korra närvivapustuse.

Iga-aastane jaanipäeva traditsioon sai ka läbi viidud. Korjasime niidult üheksat sorti lilleõisi ja magasime need padja all, et oma tulevast unes näha. Hommikul oli padja all herbaarium ja kallim valmis vaadatud. Kuigi üle üheksa aia me ei roninud, nii et võib-olla pole tulemus kõige usaldusväärsem.
Minu unenägudes olid esindatud:
  • Üks mu põhikooliaegne klassivend, kes mulle teises klassis meeldis ja kellega ma pole lõpetamisest saadik sõnagi vahetanud
  • Universumi direktor Misha, kes osales meie aiapeol ja rääkis mingeid hästi absurdesid nalju
  • Harrison Ford, kes oli võmm
  • Noor Anakin Skywalker, kes varastas autosid ja keda Harrison Ford kinni üritas püüda. Sisaldas üsangi karmi tagaajamisstseeni, kus Harrison Ford lohises ketiga auto taga
  • Hunnik õdesid mu haiglast

Kui ma papale tema tulevastest potensiaalsetest väimeestest rääkisin oli tema reakstioon väga armas:
Mina: ma nägin harrison fordi unes!
Issi: liiga vana
M: ma nägin väikest anakini ka
I: liiga noor

Arvake ära, kes järgmine päev Hayden Christenseni perekonnaseisu järgi vaatas.

Kannatan hetkel taas raskekujuliste Star Wars feelingute käes, millele tv6 muidugi tublisti kaasa aitab.
Oo Anakin, miks nii traagiline ja tumba ja ilus! Kolmas osa on ikka alatult hea ja kurb (uutest kindlalt mu lemmik). Oeh, see kuidas absoluutselt kõik Anakini manipuleerisid ja ta äärmiselt ebameeldivasse olukorda panid, kus ta ei teadnudki, keda uskuda: pole ime, et tal lõpuks katus ära sõitis. 

 Good question Ani. Ei, aga ausalt. See koht tabab mind iga kord nagu rusikas kõhtu.

Õnneks ravivad mu traagilisi Anakini tundeid märgatavalt lõbusamad uued osad, kus saab Han Solot crushida ja Leiale go gurl hüüda.
Ma isegi mäletan oma esimest Star Warsi vaatamist. See pidi juhtuma ehk 1996. aasta paiku, sest ma käisin veel lasteaias ja me elasime Rakveres. Meil oli selline eriti armas must-valge telekas ja Star Warsi näidati Soome pealt. Viimane film on kõige paremini meeles: see, kuidas Millenium Falconiga surmatähe sees sai lennatud ja selle õhkulaskmine ning siis see, kuidas Luke Darth Vaderi matuseriita süütas. Ma isegi mäletan, et me ei saanud mingit osa korralikult vaadata, sest pilt kohutavalt sahises.
Jep. Liisa on juba väiksest saadik paras nerd. Olen isegi korra Star Warsi d&d’d mänginud, aga vot sellele ma pihta ei saanud. Õige nerd ikkagi vist pole.

Tegime õega veidi kpop nostalgiat ja vaatasime mitmesuguseid vanemaid mv’sid läbi.
Näiteks „Super girli“ oma 480p hiilguses, kus Kyuhyun laulab nagu märg unenägu, Han Geng on kuum nagu äsja ahjust võetud kook ja Ryeowook juba siis väga sassy.
Jõudsime taas järeldusele, et Lucifer on parim tants ever ja ainus, mis sellele järgi saab, on Growl. Isegi venna tuli vaatama ja teatas, et seda laulu ta teab. Hakksime muidugi mõnusalt kihistama, kui Taemin oma flirty flirty üleõla-vaadet tegi.
Ja siis üritasime leida klippe, kus Exo live’is laulab, soovitavalt hästi mööda, et me saaks lolida. Selle asemel vaatsime Exo esilaulikutega „Almost paradise’i“, mis iga „Boys over flowersi“ vaataja õudusega täitis, kuid mis viimases osas kõlades südame ootamatu soojusega täitis. Ja nüüd tuli taas välja, et polegi nii jube laul.
Et meil Exo feile ei õnnestunud leida (recige, kui teate), vaatasime vanakooli huumor videot. Nimelt SS501 ng cut’i, kus nii umbes 2.20 Liider-sshi ikka eriliselt hirmsalt laulab. Ausalt, kas iidolid on hakanud paremini laulma või on tehnika lihtsalt kõvem?

Yay, ja f(x)’i lähenev comeback! Ma olen teaser piltidest täielikult võlutud. Mõningaid lemmikuid:


 etc

Jalgpallist ka. Kuidagi on juhtunud nii, et ma olen umbes nelja mängu rohkem või vähem minuteid vaatama juhtunud ja neist mängudest kolm on olnud Brasiilia vs keegi. Ja mina, kes ma olen alates aastast 2000 olnud default Hollandi poolt (ilma, et ma praktiliselt ühtegi mängu vaataksin), olen korraga ka Brasiilia poolt. 95% on selles süüdi muidugi Neymar, kes pole mitte ainult nunnu, vaid ka andekas. 

Jah.
May the force be with you.

1 comment:

  1. Hunnik õdesid mu haiglast - kõige reaalsem? good luck *winkeu*
    ma ei tea jalgpallist midagi, kuid siiski on mind suudetud selle lainele viia...

    ReplyDelete