Monday, March 19, 2012

Kyuhyuni kannatused


1. Pealkiri on ispireeritud minu ja Kadi põnevat Aliase kogemusest. Nimelt pidin ma seletama sõna „kannatus“. Minu definatsioon: see, mida minu Kyuhyun teeb. Vastus tuli märgatavalt kiiremini, kui seda Kristuse abil seletades. Lol, minu lemmikute elu on ikka raske. Ja siis me muidugi võitsime teisi 1/3 mängulau pikkusega. Säärased pro-gamerid oleme, et Kyuface  läheks kadedusest roheliseks. Kuigi vaevalt et keegi teine meie seletustest aru saaks.

2. Miks on nii, et astudes hilitalvisesse uduvihmasesse hommikusse, on esimene laul, mida telefon otsustab sulle mängida, Hot Summer? Ja oleks see siis esimene kord...

3. SNSD „Time machine“. Nii mv kui laul meeldivad mulle väga, nii et kui see välja tuli kuulasin-vaatasin kohe kolm korda järjest (kuigi oleme ausad,teistel kordadel skippisin esimesed poolteist minutit). Laul ei kõla ei jaapani- ega koreapäraselt, pigem on sel üsna läänelik kõla, eriti salmiosal. Videopilt on väga ilus ja rahulik ning kui nad vaid refrääni kuidagi teisiti lahendanud oleks...Ma ei tea, kuidas teile tundub, kuid mind ajas see küll raskelt lollima. Lõhkus oma kammerkooriga veidi üldist tüünet meeleolu. Tüdrukud nägid muidugi suurepärased välja. Taeyeoni punane pluus on nii mõnus ja ma tahaks seda endale ning ega Jessica Loubutaine’idki mind külmaks jätta. Tiffani meenutab oma lokikeste ja päevavarjuga jaapani hime lolitasid. Yuri ja Sooyoungi kaadrid oleks nagu filmist, Yoona lumesaju ja pulmakleidiga on aga märksa muusikavideolikum. Kuigi lõpus võtab härdaks küll. Ja Hyoyeonil on nii ilusad juuksed, täpselt sellised nagu mul enne kui kaasaegen meditsiin nad mult röövis. Seohyun ja Sunny üle ma siiski veidi irvitasin, sest Seohyuni kaadrid meenutasid täpselt tema Traxi videos ilmumist, ainult muidugi selle vahega, et emotsioonid olid vastupidised. Ja Sunny...lol,ma arvan et asi on lihtsalt minu vajaduses oma lemmikuid mõnitada, aga viisis, kuidas ta oma blingis kämp jakis vihmas seksikalt ümber pööras, oli midagi ülilõbustavat. Nagu ta oleks valesse mv’sse sattunud.

4. Sujupujud tegelevad usinalt uuendustega soengu vallas. Donghae must pea sobib talle muidugi nagu valatult ja ehkki Zhou Mi puhul pole ma kindel, kes see on kõigest styling või lõikus, näeb tema ülespandud tukk väga kuum välja. Selline namja et ise ka ei usu, atraktiivsuslevel tõuseb kohe mitu pügalat kõrgemale. Sungmini uus soeng aga...paras kohalik külagängsta. Väga badass, kuigi tibake vastuolus tema nunnuka ümara näoga. Kuigi Sungmini lõust on paras pettus: ma olin kõigest mõni nädal sujupujudega tegelenud, kui ma sain aru, et teglikult on Sungmini näol tegemist ühe üsnagi hirmuäratava inimesega. Ma mäletan, kuidas Mia ütles, et päris elus kardaks ta Sungmini, Heechuli ja Kyuhyuni täiega.
Aga jah, et Mimin oma soengut muutis, loodan ma, et Q ka selle ette võttab. Oli neil siis raske teda kaasa vedada?
 Namja vol 1

 Namja vol 2

Teate, kui kahju mul on, et ma ei saa siia Kyuhyuni pilti lisada.

5. Lol, mu exopoiste giid sai ilma igasuguse minupoolse abita umberela poolt üsna kenasti kokku võetud. Teoreetiliselt olen ma nüüd olukorras, kus mul on kõigi lõustad ja nimed selged, mis ei tähendaks aga, et Exo K ühispiltidel ei oleks ma esialgu olnud suht: um, kus on Suho, kus on Chanyeol, kus Baekhyun? Ainult Kai ja Sehun ongi probleemivabad poizud ja nagu ma aru olen saanud, ka üks võimalikuest tulevastest pairingutest.
Igatahes, kuidas mina exodel vahet teen:
Exo-M
  • Tao: ninja assassin, mõrvab sind oma pilguga läbi ekraani. Umbes sama annoying hääl, kui Teukil Suju alguspäevil. Väga lõbustav, arvestades et see kuulub salamõrtsukale
  • Chen: äärmiselt iseloomuliku luuehitusega ja ettetungiva lõuaga. Selgelt hiinapärane feiss. Laulab kõige rohkem.
  • Kris: blond kolge, kel on hoopis ülespandud blond soeng
  • Lay: tumedapäine emosoenguga kolge, taaskord äärmiselt hiinlase nägu
  • Luhan: creepy babyface. Ei mingit probleemi tema ära tundmisega, sest ta on ainuke nunnukas M’is; märgatavalt komplitseritum on aga ülesanne meenutada, kas ta nimi on Luhan või Sehun. Ja kui sa need kaks kokku paned, pole enam üldse võimalik aru saada, kumb on kumb.
  • Xiumin: põrsake
Exo-K
  • Kai: kui sa teda ära ei tunne, pole mingit mõtet proovida ühtegi exot ära õppida
  • Sehun: Luhani kuri teisik, kes vaatamata sellele, et on neli aastat noorem, näeb vanem välja. Tema pilgus on midagi U-kissi kibumilikku
  • Suho: Kuum tüüp, namja välimusega. Jätab kõige vanema mulje ja ongi tegelikult seda
  • DO: kailikud huuled, aga lühemad juuksed ja rohkm kutsika moodi
  • Chanyeol: helepruunide juustega koreapoisi välimusega tüüp, veidi taeminilik
  • Baekhyun: lol, see kes üle jääb. Nagu Chanyeol ainult et veel läbitungivamate silmadega. Kui need kaks oma soenguid muudavad,olen mina küll kadunud.
 Lugu läheb keerulisemaks ehk ürita identsed Exo-K liikmed pildil ära tunda.
Seisavad vasakult paremale: Chanyeol, Kai, Suho, Sehun
Istuvad: Baekhyun, DO

Kahjuks Exo-M'ist veel grupipilti ei ole.

6. Vaatasin mingil põhjusel üks päev Avatari ja panin killu maha:“Mul ei teki peategelasega emotsionaalset sidet, kui ta ei ole ilus!“ Lol, kurb tõde. Aga see ei takista mul viimasel ajal kummalise elevusega Avatari vaatamast. Huvitav on, lolida saab ja animatsioon on ilus. Filmist olen ma ainult halba kuulnud ja ainus põhjus, miks ma seda vaadata tahaks, on Dev Patel. Minu meelsest on ta üsna nunnu (hee, ja ta on must noorem). Kuigi jah, halba filmi ta siiski vist väärt ei ole. Mis tuletab meedle kui ma vaatsin üht surmigavat ja täiesti ebaloogilist Yamapi draamat pelgalt seetõttu, et tema alaealist anorektilist lõusta jõllata. Lõpuks skippisin ma absoluutselt kõik kohad, kus Yama-cupcake’i parasjagu ei angstinud. Parim dorama vaataja ever.

7. Videosoovitus: minge kõik ja vaadake Nu’Esti „Face’i“. Ja kui te ei taha alaealiste poisikeste lõustu vaadata, kuulake laulu. Ma olen selle lauluga täiesti obsessed, sest see on lihtsalt nii catchy ja täiuslik läänetümm, dubstepiga ja puha. Aish, kuidas paneb kaasa lällama ja kummitab juba mitu päeva. Huumorinurka kuulub muidugi fakt, et kõik tüübid pole mitte ainult minust nooremad, vaid neli neist on seda ka õekesest. Oi jah, ka tema hakkab sellesse ikka jõudma. Üldiselt ma leian siisi, et nii varakult ei tohiks iidolikarjääriga alustada. Vähemalt keska võiks enne ära lõpetada.
Kuigi ma tavaliselt uuetele tulijatele väga tähelepanu ei pööra, on mul seekord lausa kaks nime selged. Kuigi Kuum tüüp kõlab nimena ka päris hästi ja blond tüüp on selline Barbi pritsess, et pärisnime (Ren) kasutamine olek lausa pühaduseteotus.. Kaks nädalat tagasi, kui neil vaid teaser picid väljas olid, istus venna mu kõrval, kui mul parasjagu tumblr lahti oli. Küsisin siis, kas tegemist on tüdruku või poisiga ja silmapilkselt sain vastuseks, et tüdruk. Kui ma ütlesin, et tegelikult on ta ikkagi poiss, oli venna suht: ära tee nalja. Ja kui kunagi varem oli temaga kpop secretites mingi secret ja ma ta lõusta esimest korda nägin, noh, poisiks ma teda küll ei pidanud.  Igatahes pean ma mainima, et härra JR on päris kuum vaatamata faktile, et ta on kõigest kuusteist. Ja kaks poistest meenutavad mulle veidi Taeyangi ning GO-d.
 Idk, tüüp on ju must kõigest kuus aastat noorem

8. Mõni aeg tagasi oli kpop secretites intrigeeriva pealkirjaga secret: I think Kyuhyun is fat. Silmapilkselt tulid mulle meelde aastatagused secretid, mille sisu oli risti vastupidine: Kyuhyun on liiga kõhn, kahvatu ja haiglane. Lolisin siis natuke asja iroonilisuse üle ja natuke ka selle üle, et Kyuface on tõepoolest omajagu juurde võtnud. Pisike dumpling nagu ta meil on.
Vastukaaluks Kyupotsikule lõbustasin end üks päev üle tunni aja vanade Bonamana aegsete postituste läbi kammimisega. Again. Ugh, Bonamana on ikka seks jalgadel, sest well, tere ilusate käelihaste ja esiletungivate näojoontega alatoidetud eskortpoisid. Kõik on nii pagana kuumad. Minu ainus etteheide on aga ikkagi see Teukie kadumaläinud särk.

9. Vau, Vonneguti raamat, kus sündmused arenevad lineaarselt. Esmakordne juhus! Kuigi jah, see on alles ta teine romaan. Ma olen nüüd jõudnud punkti, kus mul on tema romaanidest veel vaid paar lugeda. Mu vana teooria, et aastas ei tohi üle ühe Vonneguti lugeda, tuleb taas kasutusele võtta.

10. Ma vaatasin viimaks Sherlocki esimese hooaja ka ära! Jei! Kallid kaaskannatajad, nüüd ma mõistan, mida tähendab veel aasta või nii kolmanda hooajani oodata. Ugh, ma hüplesin pärast vaatamist keset tuba ringi ja olin feelingutega täidetud. Ma tean, et vanemolenditele eriti ei meeldinud ja tjotjale ka mitte, aga mulle küll väga istus. Küllap see oli nende klassikalise briti krimkaga harjunud meele jaoks liiga avangardne. Sest see ei olnudki niivõrd krimka, kui lihtsalt stiilne sari. Isegi romantiline liin oli, khm-khm, eks ole. Sherlocki ja Watsoni suhteke pani mind nii palju lolima, aga tegelane, kes mulle tegeliult suure positiivse üllatusena tuli, oli Lestrade. Tavaliselt kujutatakse politseinike detektiivsarjades mitte ainult jobude, vaid tihtipeale ka ebameeldivate tegelastena, aga siinne Lestarde oli igati tore tegelane. Lisaks oli ta oma pronksikarva jume ja hõbejate juustega omamoodi üsna armas.

Lõputiitrid.

3 comments:

  1. Ma olen aru saanud, et ma tegelen Kpopindusega kohutavalt vähe. Mitte, et mind ei huvitaks enam, aga ma ei jõua süveneda kõigesse.

    7. See Nu' Est'i Ren on printsess, ausõna. Heechul ja Taemin näevad tema kõrval väga mehelikud välja.
    Oi nad on noored, väga noored.
    Dongho oli ka alles põhikoolis kui U-Kiss debüdeeris. Nii paljudel jääb koolist osavõtt tõsiselt vajaka ning siis inimesed imestavad, et miks iidolid lollud on. Laske neil korralikult kool äralõpetada.

    1. me omasime seda mängu. Muhahahaha.

    4.Sungmin näeb välja nagu Shindongi ja Hang Gengi ristsugustis. Alates sellest kui ta Marilyn Monroe'na ringi hakkas jõlkuma, pole ma teda enam suutnud tõsiselt võtta. Ah kui kurb

    5. kui ma seda äärmiselt kasulikku pilti nägin oli mu reaktsioon "Mis oppa?" Ma pole siiani jõudnud rohkema kui 2 liikme lõusta selgeks saamiseni.

    3. Kui ma oleksin Yoona, oleksin 2 minuti pärast punane. Sest, väga kurb lugu, mu nahk läheks sellise ilmaga külmatõttu rõvedalt punaseks. Aga video ja laul on üsna meeldivad/ilusad.

    Selle nädala projekt: lugeda morbiiden fänfic ja teha blogi postitus.

    ReplyDelete
  2. Mul on paduvihmaga JA lumetormidega ka nii juhtunud, et tuleb kas Buble- Feeling Good (mis on über kevade laul) või tõesti Hot Summer või Hot Taaaaims~ Ma arvan, et universum tahab meile midagi öelda!
    Sa vaatasid Avatari? Suvalt? 8D Mis osa?? XD Sorri, väike fängirl olen, uus tütarsari tuleb sellest varsti ning ma olen veidi ekstaasis ^^ Film oli minu kui tõsise fänni jaoks ikka megalt kohutav, ma ei vaatanud vist lõpunigi, aga mu üks tuttav, kes ei tea originaalist midagi, ütles, et päris ok film oli. waaaad D:
    NuEST ei läinud mulle üldse peale.
    Yay for Sherlock! Vanemad inimesed on nii Vene-Sherlockiga harjund (ja ma saan aru miks, sest see oli ju tõesti hea) ja arvavad, et uus rikub lapsepõlve ja noorukiea jnejne. Minu emale aga meeldis ^^ Lestarde oli tõesti tore, ah kurat nad kõik olid nii ägedad, et ma ei suuda siiani otsustada, kes mulle neist kõigist kõige rohkem meeldib.

    ReplyDelete
  3. K: Oh, ma hoian üldiselt vaid sujupujudel silma peal, lihtsalt viimasel ajal on teised ka tähelepanuväärseid asju teinud.
    Ma kardan, et kui exo uue mv'ga välja tuleb, pean ma pool exo k'st uuesti ära õppima.
    Sungmini soeng on siis päris lahe, kui tal tukk all on. lol, kas mõnda suju saab üldse tõsiselt võtta?

    S: Ma olen paaril korral sattunud Avatari Nickelodeonist vaatama ja nüüd nädalavahetusel vaatasin kenasti teise hooaja algust. Ja et ma olen siiski varem vaid üksikuid osi juhuslikult näinud, hakkasin netist esimest hooaega algusest saadik vahtima. Üheksa osa järjest läks nagu ludinal.

    ReplyDelete