Wednesday, October 26, 2011

ZHOU MI IN DA HOUSE!

Viimased päevad on möödunud SMTown New York tähe all. Alguses kõik need lennujaama pildid (mul on nõrkus lennujaama piltide osas) ja New Yorgis ringi tatsamised, ärevil fännid ja kogu see ootuserõõm, mis vaatamata sellele, et mina istun Eestimaa pinnal oma läpaka ees, ka mulle üle kandus. Ning kui kontsert viimaks kätte jõudis ja fancamid välja hakkasid tulema, lõi exitment lakke. 

Näiteks. Vahtisime lihtsalt Miaga seda, kuidas Suju end inglise keeles tutvustab, ise enne irvitades, et ega me niikuinii midagi kuule, sest fännid screamivad nii kõvasti. Ja mis juhtus? Henry tegi suu lahti ja me pistsime järsku korraga huilgama ja plaksutama. Nagu arvuti ees. Fangirl indeed.
Mul on ikka kahju, et me Pariisis Henzzi ja Mimit ära näinud. Ma arvan, et ma oleks Henryle rohkem karjunud kui Kyuhyunile (sest Kyuhyuni hääle andunud austajana ei saa ma ometi huilata, kui ma seda häält kuulata tahan.) Loodetavasti SS4 toob nad Euroopasse (ma olen isegi nõus Siwonist nende kasuks loobuma, att at att paha fänn olen). Ma tahan Mimi üle naerda, kui ta huilgab Zhou Mi in da house. Heechul ja Jay ja isegi Changmin, olgu, olete in da house. Aga Gentelman Mimi...naah. Võib-olla in da mall.
„Tai wan mei“ fancam oli üsna epic, eriti kui suur kaamera otse üle ekraani jooksis. Väga jabur. Aga Henry smirkis vahepeal üliarmsalt ja Maria tegi ootamatu avastuse, et Kyuhyunil on väga iusad jalad. Jaa, eriti nendes valgetes pükstes, mis reite ümbert hurmavalt liibuvad. (vahemärkus, kas keegi teine ka märkas, kuidas Teuk natuke liiga valjult Mr Simple’is Blow your mind lõugas ja ise ka selle peale itsitama hakkas?)
Seohyuni ja Kyuhyuni duett oli muidugi armas, aga ma arvan, et see ei ole armukade fangirl, kes minus räägib, kuid neil tõepoolest ei ole keemiat. Kogu see käest kinnivõtmine ja pea õlale panek oli nii awkward ja ma leidsin, et nad sobikisid suurepäraselt hoopis õeks ja vennaks. Üldse, millised on SMEndi ametlikud promoditavad heteropaarid lisaks Seokyule? On neid üldse või on ülejäänud pairingud fännide fantaasia vili?

Nunnuima fancami (VAATA SEDA) award läheb muidugi „Hope’ile“, sest laul on armas, Onew lihtsalt ultimately cuuuuuuuuuuuuute (massive aww, kui ta Key’le lehvitas) ja ega Kyuhyungi just armsuses palju alla jää. Pariisis nad ei laulnud seda korralikult, ette tulemisega ja puha, millest on natuke kahju, sest ma ootasin seda nii väga.
 ONEEEEEW!

Ja otseloomulikult KRY! Esimene fancam, mida ma vaatasin, sest Sorry-Sorry Answer on ultimate ja parim ja issand jumal, mul tuleb kohe fangirl moment ja Pariis silme ette. Ma tean, ma olen sellest esitusest vähemalt kaks korda rääkinud. Noh, nüüd on kolmas kord. Ma ülde ei imesta, et New York Times seda ilmselt kontserti parimaks esituseks nimetas (kogu see artikkel oli nii mõnusalt muigama panev lugemine). Kui asi puudutab vokaale, on KRY ilmselgelt kõige professionaalsem ja SSA on lihtsalt nii päris laul. Kui te saate aru, mida ma mõtlen.

Mul on tunne, et ma kirjutan fancamide vahtimisest pikema loo, kui mõni oma fanaccounti kokku kribab.
 Zhou mi in da house!


Eunhyuk on Prahas! Tsehhi! Euroopa! Kõiges tuhatkond kilomeetrit linnulennul! Ja nüüd see sama osa minust, mis eelmine oktoobri lõpp tahtis Itaaliasse sõita, soovib seekord Tsehhi poole uhama panna.(ja üks veel väiksem osa mõtleb: hei, Tallinn on ka ilus linn, siia ei taha oma perega tulla?).
Lootused Euroopas toimuvaks SS4-ks on ühe kõrgemad. Ja ausõna, nad võiks seekord selle Põhja- või Ida-Euroopas korraldada. Emmel-issil oleks ka kohe kindlasti parem meel.

Päris elus juhtus midagi nii vaimustavat, et ise ka ei usu. Saime nimelt härraste alkohoolikutega kokku ja seda koosseisus, mida pole juba aasta aega ette tulnud. Kohe Kadrina peo õhustik tekkis, kogu sinna juurde kuuluva atribuutika, helilise tausta ja hommikuse peavaluga. Ümmargust lauda meil küll polnud, aga kaardid ja pitsid olid igati olemas. Ma polnud ainuke, kes juuksed lühemaks oli lõiganud nagu ma polnud ka ainus radikaalne kaalukaotaja. Kuigi isikliku Koreapoisi puhul oli selle taga sõjaväe tervistav mõju.
Oh, ja Jaanus viskas mu blogile pilgu peale ja sai paari väga ilusa kommentaariga maha. Esiteks, et Kyuhyun on pehmete näojoontega ja teiseks päris, mis planeedilt Ryeowook pärit on. Selle peale oskasin ma ainult rõõmsalt lolida, sest ma olen alati leidnud, et Ryeowook on tulnuka nägu.

Hetkel kuulan SS3 live cd’d läbi. Mulle nii meeldivad Sorry-Sorry, U, Don’t don’i ja Super Girli rearranced versioonid. Oh, ja Intro ning Eunhae laul (mis meenutab veidi Taeyangi You're my'd) ja noh, ma alles alustasin läbi kuulamist tegelikult. Hetkel Wonderboy ja khmkhm, aga alguse hääled on üsna ee... provokatiivsed.

Igatahes, ma proovin nüüd praktiline olla ja ühe kirjatüki ära lõpetada. Coming up!
Kyuhyuni mv asjakese analüüs (lol, kui te vaid teaks, mis loo ma sinna taha mõtlesin), Suju usuline taust, arutlus elitaar- ja popkultuuri üle ja võib-olla, väga võib-olla, konfettide loopimine, et ma „Pärsi printsi“ valmis sain ja võin end Nanowrimoga tapma asuda.

Jorobuuuuuun~! Saranghaeeeeee~!

5 comments:

  1. Jumal tänatud, et ma ainuke pole, kes arvab, et SeoKyu on pigem vend/õde, kui mingi reaalne PAAR paar..
    Yoona/Siwon? Nad on igalpool koos, aga arvatavasti pigem, sest nad on mõlemad visualid. HyoHyuk on suht nunnu, just sayin´ ^^
    SSA oli nii nii hea, aga miskipärast arvan, et ma oleks sellest täielikult vaimustatud alles siis, kui EunHae oleks välja karanud ja räppinud..
    Teemade põhjal ootan järgmist postitust juba väga väga!

    ReplyDelete
  2. Me hakkasime õega automaatselt kaasa räppima, kui Eunhae koht tuli ja saime siis aru, et ups, seda kohta polegi. Feil.

    Hyohyuk on nunnu jah. Ja Sunny ja Sungmin, kuigi ma näen neid ka pigem õe-vennana, seda enam et füüsiline sarnasus on täitsa olemas.

    ReplyDelete
  3. Jah, SunSun on über cute, aga neil on tõesti pigem õe-venna suhe. Aga siiski parem kui SeoKyu!!! XD

    ReplyDelete
  4. Tere, minu nimi on Kadi ja ma olen kohutavalt maas igasugusest Suju elust. Ma olen NYC'st vaadanud ainult 3 fäncämi ja SMTOWNi poolt uploaditud videosid.
    Mitte et ma oleks ignorantne, aga ma pole lihtsalt kodus nii sageli, et neid vaadata.
    Kurb. Aga ma püüan olukorda parandada.

    ReplyDelete
  5. Omnom, Kadike. Aga sul on see-eest põnev isiklik elu~

    ReplyDelete