Tuesday, December 6, 2011

Armastus ja anarhia


Vahtisin oma Punk ENSV’s raamatut ja tegin taas toredaid tähelepanekuid:
  • Anti Patique’l oli ikka paganama ilus lõuajoon
  • Noor Villu Tamme oli hämmastavalt hea välimusega. Ühel pildil nägi ta välja nagu mingi segu Beckhamist ja Kurt Cobainist 
  • Jakob ja Naatan on täpselt oma noore isa nägu
  • Ivo Uukivi oli ka väga ilus (hee, minu meelest on siiani). Nagu saksa ohvitser vene filmist (neid mängivad ju tavaliselt eestlased). Ühesõnaga: tõeline aarialane.
  • Vainola on ka täielik tõeline aarialane.
  • Mul on Trubetsky garderoob peas
  • Sa pidid ikka ise väga laisk olema, kui sa mingilgi ajahetkel Vennaskonda ei kuulunud
  • Või Mercaga ei käinud
Vennaskonnal on uus plaat väljas. Kuulasin need laulud, mis saatanasigudike poolt vägistatud Youtube’i üles olid pandud, ära ja noh, Vennaskond on ikka Vennaskond. Kuigi esimese laulu ajal tabas mind mõte, et Trubetsky laulab isegi halvemini kui ta vanasti tegi.
Vennaskonna lemmiklaulu valimine on alati nii raske ülesanne olnud. Eks see on periooditi käinud. Teoreetiliselt olen ma neid ju kuulanud 5-aastasest saadik (aah, esimene kontsertelamus, mida ma mäletan), kuigi suurem fänniperiood jäi 7.-10. klass vahemikku. Lol, ma tegin 11. klassi alguses inkas isegi neist ettekande. Ehkki nüüd kuulan ma neid vaid erilistel puhkudel (või autos, sest seal on kassetid), on mul endiselt kõik sõnad peas. Mulle on alati Vainolo tehtud viisiga laulud meeldinud ja kui lisada sellele veel Arvi Siia sõnad...
 15-aastane Liisa aastal ammu on nii ideoloogiline punk, et ise ka ei usu, üksik haaknõel rinnas nagu Villu Tammel muiste

Mhm...millised bändid mulle üldse aastate jooksul meeldinud on...suht vähe kuulasin tegelikult muusikat, enne 6.-7. klassi praktiliselt üldse mitte, sest meil ei olnud tollal ei makki ega arvutit. Niisiis.
Fangirl Liisa fännamise ajalugu, lühikokkuvõte (ehk kuidas eesti pungi peal üles kasvanud salarebelist kasvas Aasia tümakat austav blond pihv).

Grupid, keda ma olen raskelt fännanud (kronoloogilises järjekorras)
  1. Vennaskond
  2. Simple Plan
  3. KAT-TUN
  4. SS501
  5. SuJu
Grupid, keda ma olen samuti fännanud, aga teiste vahepeal ja mitte nii raskelt
  1. Sõpruse pst
  2. Nautilius Pompilius
  3. DDT
  4. NewS

Jah, ja kui nüüd sentimenataalseks muutuda, võib öelda, et nad kõik on mu ellu mingi jälje jätnud ja teatud ajahetkel väga väga kallid olnud (osad on siiani ja osad tekitavd meenutades nii sooja ja õnneliku ja nostalgilise tunde). Õnneliku inimesena võin ma öelda, et olen rohkem kui pooli oma ultimate lemmikutest live’is näinud. Kahju, et ma sel ajal Soomes olin, kui DDT Eestis kontserti andis, muidu me oleks papsiga täiega kohal olnud.

Oijah. Ma peaks oma blogi ristima fangirli’i päevikuteks. Oh, hea idee järgmiseks noorsooromaanide konkurssiks. Lol, kõlab nagu halb fanfic.

Tegelikult ma pidin tegema hoopis postituse iseendast ja suurest kunstnikust, kes sügavas mu hinges elutseb. Panin viimaks pildid telefonist arvutisse, nii te here we go!

Eunhyuki maal. Kolme järjestikkuse õhtuga valmis, mis on suht rekord. Tahtsin seekord veid maalilisema teha (loe:Eunhyuk on näost sinine) ja ma olen tulemusega suht rahul. Võib-olla vaid see liialt ühtlaselt ülevõõbatud tool segab mind. ja luukerelikud sõrmed, sest käsi ei olem ma kunagi joonistada osanud. Ja mul on hea meel, et Hyukkie blond pea on nüüd jäädvustatud, see meeldis mulle. Tema uus soeng on muidugi igati kobe ja sobib talle imeliselt.
 Kunagi teen ma oma maalidest heakvaliteedilised fotod/skännid. Kui nad üldse skännerisse mahuvad

Lol, ma tegin isegi 10-minutilise kohustusliku söevisandi sellest Kyuhyunist, keda iga vähegi kunstihuviline fänn mingil hetkel on üritanud järgi joonistada.
 Narkarist rocksrtaar Kyuhyun

Ja lõpetuseks mina ise. Tegin endale midagi. See on seotud juustega. Ei, ma ei ajanud end kiilaks nagu ma vahepeal ähvardan. Lühemaks lõikasin küll (tuleb veel lühendada, aga selleks on päris juuksurit vaja, sest sugulased pole ikkagi prod) ning – #dramaatiline trummipõrin# – värvisin end brünetiks. Tehniselt lausa mahagonikarva. Teiste sõnul on väga ilus värv ja juuksed näevad nüüd palju tervemad ja läikivamad välja, ainult on üks suur aga. Minu meelest ei sobi see eriti mu nahavärviga. Ma näen raskelt kahvatu välja ja ehkki ma hakkan nüüd juba ära harjuma, oli alguses küll imelik. Eks ma hakkan hiljem, ku ma juuksed tagasi saan, jälle blondiks. Tunnen end nii ikka õigesti.

In memorium blond Liisa
Mingi jobu

 Lol. Mis juhtub juustega, kui need on 24 h pärjas olnud ja sa need siis lahti teed

Ja võib-olla kui hästi läheb, näete te järgmine kord ka minu brüneti pea ära.

3 comments:

  1. Mulle jubedalt meeldib see maal Eunhyukist (y)
    Ma ei tea, kas ma olen varem küsinud (ja ilmselgelt ära unustanud) aga mida sa õpid? Kunsti?
    Sest sul on tõesti hea käsi..

    Esimest korda vist näen pilti su näost, nagu tervest näost ja otse ja päikseprillideta 8D
    (Ma ei tea miks, aga ma naersin peaaegu et hüsteeriliselt, kui lugesin pildi all kommentaari mingi jobu XD ahh, I'm too easily amused..)
    Uue looki pildid dozo!!

    ReplyDelete
  2. Too Kyuhyuni pilt on mulle alati meeldinud mingil põhjusel. Pilt, kus ta on seksikas muskel.

    Mulle meeldib ka blond Eunhyuk. Tore, et sa ta jäädvustasid. Very fine pilt.

    Mingi jobu pilt on väga hurmav. Ma vaatasin seda pilti ja mulle meenus (kes teab miks) Brown Eyed Girls. Hmmmm...

    Tahan näha uut soengut ka.

    ReplyDelete
  3. Sandra: ma tänan, ma tänan. Ma olen viis aastat kunsti õppinud, aga see oli põhikoolis ja ma olen tegelikult üsna roostes ning ei oska enam normaalselt inimesi joonistada (anime ja manga on selle ära rikkunud.)Ma õpin jp keelt (ja ajalugu. teoreetiliselt)ehk siis tegelikult vedelen niisama.
    Ma ei tahtnud alguses endast üldse pilte panna, et säilitada illusioon anonüümsusest, aga siis leidsin,et tühja kah. Üldiselt kannan ma kõikidel piltidel päiksekaid, sest enamasti jään ma pildile suvel. Lisaks näen ma nii kuulim välja.

    Kadi: sest Liisa tahab olla wannabe Ga-In...

    Sorry Sorry Kyuhyun on üks paganama kobe Kyuhyun.

    ReplyDelete