Wednesday, June 1, 2011

Kus Suju M on pikk. Exept when they are not

Suju M-i ritta sättimisel tuleb jälgida kaht väga lihtsat asja: pikkust ja hiinakeele oskust. Õige paigutus tagab keelebarjääri ja liiga loperguse rivi vätimise. Uues kuues Suju M-i paigutus on enamasti selline:

Kauni sirge rivi saab, kui kõigile, kes jäävad Kyuhyunist vasakule, panna jalanõudesse insole'id. Paraku pole see keeleliselt otstarbekas paigutus ning ka shoelift'e kulub jõle palju.

Karm reaalsus. Elava kujutlusvõime juures võib tuvastada, et nende pikkustest joonistub välja M-täht.

Kui pilti tehakse koos kellegi teisega, võib paigutus veidi varieeruda, kuid üldiselt siiski pikemad ühele ja lühemad teisele poole. Ära ei tohi unustada, et Donghae on tegelikult könnkasvu. AGA. Siwon on liitunud lühikeste poolega, et vaatajat segadusse ajada. Et võrreldes keskel seisva Taiwani poistebändiga, on Siwon paras kolge, jääb üldmulje, et Suju M on kõvasti pikem.

Kindlasti tuleb vältida sääraseid fopaasid nagu Sungmin Zhou Mi kõrval:

Või Ryeowook Kyuhyuni ja Zhou Mi vahel:

Üleüldse, Zhou Mi kõrval tohiks seista vaid Siwon ja Kyuhyun ning Sungmin ja Ryeowook peaksid kokku hoidma. Henry pole enam ammu pisi-Henly ning tema juures oma eneseuhkust (ja pikkust) kergitada ei saa.
Kuigi mõnikord üritab ka Henry näida pikem, kui ta on. Plätadega sa inimest ära ei peta, kuid alati on võimalus tõusta kikivarvule:

Loo lõpetuseks ja moraali ning pikkuse tõstmiseks: Insoles? Teukie apruuvib!
Ja mis kõige parem, neid saab eBayst Suju insole'ide nime all osta, reklaaminäoke ei keegi teine kui Teukie isiklikult.

PS. Ilmselgelt ma olen see nädal kaks eksamikest  teinud ja viitsi midagi praktilist teha.

No comments:

Post a Comment