Tuesday, August 9, 2011

I want your everything as long as it's free

Eile lahkusid lõpuks viimased külalised, emme läks tagasi tööle ja isegi vastne sünnipäevalaps Maria läks Tartusse pihvidega tähistama. Majas on rahu ja vaikus, ainult läpaks undab monotoonselt põlvedel. Tõrvasse puhkama jäid vaid ühiskondlikud logardid: pensionärist vanaisa, lasteaednik venna, ülikoolis töötav paps ja üliõpilasest mina.
Tegelikult pole siin mingit logelemist, marju tuleb korjata ja mahla teha. Ma olen iga päev kaks pange korjanud, nii et homme ehk on kõik. Ma vihkan mahlaauruti pesemist, nii et jumal tänatud, et emps on siiani seda teinud.

Eile oli ka tegelikult minu kalli õekese, wo meimei, wo de baobei Mia Maria sünnipäev, kes on nüüd taas sama vana kui Dongho ning Donghaest kõigest seitse aastat noorem. Vist. Vanuste väljaarvutamine sünnipäevade järgi on minu jaoks kõrgem matt.
Kummaline ja natuke kurb asi ka. Kaks päeva tagasi nägi Maria unes, et ta oli Donghae isa matustel. Lisaks olin seal ka mina, kaks blondi naisterahvast ja – lolin juba ette – Dumbeldore. Donks ise oli oma musta hõlstiga välja näinud kui mingi dark lord. Tähenduslik on aga see, et Donghae isa suri samal päeval, kui on Maria sünnipäev. Ilmselgelt on nad meant to be. Justnagu Kyuhyun ja Zhou Mi oma 19. aprilliga. Ma mäletan, et kui ma need mõlemad kokkulangevused avastasin, olin ma suht: awww, kui kurb.
Aga kurbades asjades on lõbusat ka: nimelt Maria ja Donghae ~armastuslugu/korea draama~, mille me Brüsseli lennujaamas aja surnuks löömiseks välja mõtlesime ja mis sisaldas stseeni, kus nad omavahel tülli lähevad ning Donghae läheb oma isa hauale ja avastab, et keegi on kogu haua ostasid ja tageeteseid täis istutanud. Ning siis nad lepivad muidugi ära. Kui me jutustamises ostadeni jõudsime, irvitasime nii hullunult, et pool lennujaama ei saanud ilmselt magada. Nüüd on aga nii, et igakord, kui ostat näeme, lolime.

Oh, ja ma kinkisin Miale Donghae sünnipäevaks. Kusjuures see tüüp ei saanud kuni lõpuni aru, et ma seda temale maalin. Ei, ma niisama tahtsin selle õhtu enne su sünnat valmis saada.
 3 down, 12 to go!

Maria sünnipäeva tähistasime küladega juba laupäeval. Tädi Karin, Sander ja Triin pluss naabrid. Nagu alati oli just see õhtu vihmane. Typical. Aga see-eest segasime neidudega mojitosid, mis põhjustas suurt elevust. Ega ma varem polnud teinud ja jääd oli vähevõitu, aga fakt on, et emme, alkoholivihkaja ja muidu suht karsklane, lasi endale pooleteist jooki segada. Head olid, nõustun.
 Protsess

Tulemus

 Tarbimine

Muidugi ei saanud me ka läbi väikse sujumiseta. Näitasin Karinile Mr Simple’i ära (ta spetsiaalselt küsis selle järgi, sest ta ju Tallinnas nägi, kuidas ma seda ootasin ja Marial iga õhtu telefonis teaser pilte kirjeldada palusin) ja üllatuslikult meeldis see talle väga. Tema meelest oli see kõige parem, mida ma talle Suju MV-dest siiani näidanud olin. Talle meeldisid signature tantsuliigutused (eriti käelehvitamine) ja muidugi Sungmin. Vaatasime live’i ka ning isegi Sungmini pilte. Juba Tallinnas, kui ma olin talle üritanud suju-pujusid selgeks õpetada, ajas ta Donksi ja Sungmini kogu aeg sassi. Igakord kui ta arvas, et nüüd on Donghai, oli tegelikult Sungmin, nii et lõpuks kutsusin ma Sungmini juba tema omaks. Ta leidis, et ta on selline mehise olekuga, mis näitab ilmselgelt, et ta ei tea fandom stereotüüpidest ja agentuuri loodud imagost midagi ning tajub tänu sellele tema tõelise olemuse ära. Liisa is proud.
Oh, ja lisaks võttis ta hommikul jänkuga tassi. Kui me tegime Miaga mängu, milline suju mis tassist joob, jõi just Sungmin sellest tassist. Mõnitasime kohe Karinit ja tal oli isegi veidi piinlik. Niikuinii vahtis aga nüüd tööl Sungmini pilte, tüüp on ju hingelt paras 13-aastane fänngöörl. Ainult selle vahega, et talle meeldivad nooremad poisid. Sungmin the noonakiller in action, eks ole.

Ning eile hommikul ütles siis Triin ka, et näidaku ma see värk ära, mida me kogu aeg laulame. Isegi Sander tuli vaatama ja kommenteeris veel õhtulgi seda paksu korealast. Kindel laks, et Suju puhul jääb asjatundmatuile esimesena Shindong meelde. Aga isegi tjotja pani tähele, et ta on alla võtnud.
Triin oli nii armas, et lasi endale ka teisi Suju videosid näidata (tema sõnul ilusad poisid ja ka tantsud on väga lahedad) ja Big Bangi kah. Suju puhul pani ta kõige rohkem Siwoni tähele ja Big Bangis jättis TOP talle positiivse mulje. Kusjuures ta kommenteeris kohe, et neil on huvitavad hääled. Big Bang on minu meelest ka üks iseloomulike ja erilisemate häältega punt. Seungril on veidi tavalisem tämber, aga alati toimib välistusmeetod.
Aga jah, nüüd tuli kuidagi ootamatu kõrvalepõige sujupujudelt bigubängudele. Küllap seetõttu, et ma nägin just öö enne unes, et TOP oli mu õpetaja. Aga et me olime õhtu enne Fast 5 treilerit vaadanud, oli t asegu Vin Dieselist ja TOP-ist. Ülikuul ja calm ja õpetas midagi kultuuriloo sarnast; käisime unenäos muuseumites, tegime ise asju ja avastaime mingeid mahajäätud kohti. Andra algatas kampaania, mille käigus koguti raha, et õpetaja palka tõsta, mille peale TOP oma rahulikul moel kulmu kergitades kuulutas:“Kas ma olen palunud teil raha koguda? Ma olen täiesti rahul oma praeguse palgaga.“ Unes oli see täiega mõjuv.
 Unenäos oli ta konstantselt selline

Aga jah.
Mr. Simple. Ma pole ei laulust, videost ega ka konseptsoonist siiani veel rääkinud. Viimasega olen ma küll kohutavalt hiljaks jäänud, aga mis ma teha saan, et mul pole varem sobivat võimalust olnud.
Ausalt öeldes, niipea kui ma seda nime kuulsin, mõtlesin ma kohe Mr. Taxile ja lolisin mõttes. Aga et ma lolin alati oma lemmikute üle, pole ses midagi uut.
Näiteks kui ma nägin, mis nende ~Konseptsioon~ on/peaks olema ja selle kõrvale teaser pildid panin, oli mu reaktsioon suht: Ha. Ha. Haa. Forever a bad fan. Samas ma pole veel kedagi näinud, kellele need teaserid oleks ülimalt meeldinud. Jumal tänatud, et mv’l pole nendega mingit pistmist.

Super Junior comeback concept is ‘Ubersexual’, means boys are going to present more masculine look in a seductive, but still in a sophisticated way.

Sophisticated. Hmm.

Kui ma peaks oma lemmikud valima, oleks need vist Kyuhyuni, Heechuli ja Shindongi omad. Riided riieteks, kuid neil on kuidagi normaalsed lõustad ees. Samas, kui küsimuse alla tulevad jubedamad teaserid, on mul kindel vastus olemas: Teukie, Ryeowook ja Siwon. Kui ma esimest korda Soomes arvuti avasin, oli Mia juba jõudnud mulle Siwoni taustapildiks panna. Ma pidin peaaegu õudusest infarkti saama.
Senikaua, kui me Eestis olime, tegime aga nii: Maria ütles mulle telefonis, kelle teaser väljas on ja kirjeldas seda. Teukie puhul oli ta suht: issand, see on ju kohutav. Ta ei olnud alguses isegi kindel, kas see on päris või fanart. Igatahes, tema kirjeldused värvilistest rinna ümber seotud köitest ja jubedast soengust ehmatasid muu nii ära, et ma nägin kohe samal öösel seda teaserit unes. Tagantjärele võin öelda, et min unenäo varjant polnud sugugu nii jube.
Ja kui Maria ka lõpuks Tallinnasse tuli, käskisin tal mobiiliga välja tulnud teaseritest pilti teha, et ma need ka ära näeks. Desperate times call for desperate measures.
Igatahes vahtisin oma 15 minutit Helsingist meie camping kohta sõites autos Kyuhyuni pilti ja tema täiuslikku cho-line'i. Jäin seda tehes magama ja kui üles ärkasin, oli aku tühi. No jah.

Aga ma väsisin nüüd ära.
Coming up: Mr. Simple
 Liisale meeldivad set'i pildid

5 comments:

  1. Donksi pilt- väga hea, täiega Donksi nägu. Mulle tundub, et see on lennujaama pilt :D:D

    ReplyDelete
  2. Airport fashion!
    Onupoeg küll kommenteeris paari viga, aga eks mul on veel võimalus neid ära parandada. Muidu ma olen ka suht rahul.

    Mis tuletab mulle meelde. Kas sa oskad mulle mõnda head Yesungi fänni tumblrit soovitada?

    ReplyDelete
  3. Mulle lemmik - - > http://kkoming.tumblr.com/

    ja siis on veel: http://ohyeahsung.tumblr.com/

    Enamus reblogivad seda esimest...

    ReplyDelete
  4. Väga hea pilt (y) ootan juba teisi~ 8D
    Go mojitod! Pidin töö juures neid koguaeg tegema... kui 1. korda tegin, arvasin, et nii peabki hääldama kuidas kirjutatakse...T.T
    ma olen ka suht alkosthoiduja.. aga mitte vihkaja XD

    ReplyDelete
  5. Lol. Ma kirjutasin aga alguses siia nagu hääldatakse. Aga siis läksin ja googeldasin, sest mul tekkisid väikesed (õigustatud)kahtlused.

    ReplyDelete