Saturday, August 20, 2011

Meie reliikvia on meie vabadus

Täna 20 aastat tagasi olin ma emmega Tallinas ja liiga väike, et midagi mäletada.
Täna 20 aastat hiljem olen ma perega Tõrvas ja ei mäleta endiselt mitte midagi.

Taasiseseisvumispäev on olnud üsna produktiivne, kui jätta kõrvale, et ta pea kogu aeg sadas. Tegime moosi, aurutasime mahla ja paps keetis lönset, mis tähendab et ma puhastasin umbes kuuskümmend miljonit küüslaugu küünt ära. Pidin ka õunu hakkama puhastama, aga siis tuli venna ja röövis mu ära, et minuga joonistada. Tegin umbes kaks tundi oma järgmist meistriteost, mis loodetavasti saab kunagi ka valmis ning kuulasin poole kõrvaga kontserti kõrvale.

Oh jah, loominguline tegevus.
Hakkasin Kadi jaoks fanfici soovituste listi tegema ja avastasin selle käigus, et üks mu lemmik ficidest on maha võetud. Ma saan aru küll, miks ta seda tegi, aga ikkagi. Ma ei saagi seda enam lugeda. Ainult lisasid ja porno cute. Nuuks, nuuks. Loo moraal: kopeeri alati oma lemmikud Wordi. Ainult et 20 ptk on üsna nüri kopida, eks.
Ühesõnaga, tegin listi ja otsustasin siis, et märgin selle kõrval üles kõigi oma kirjutamata jäänud juttude ideed. Mida tuli lõpuks päris palju. Osad jäävad kindlalt kõigest ideedeks, aga mõni tuleks küll ette võtta.
Lolisin täiega, kui Kadi nimetas Nuuskmõmmikut mu meheks, sest noh, kaks fici ideed olid sellised:

1. Kus Kyuhyun on Nuuskmõmmik ja Zhou Mi pisimutukas (ainult mitte eriti pisike).

Muumitrolli „Kevadlaulust“ ispireeritud.

2. Kus Zhoumitroll on kurb, sest sügis on käes ja Kyumõmmik suundub taas oma iga-aastasele rännakule lõunasse.

Muumitroll!AU

Mulle meeldivad muumid, eks. Soome reisi ajal oli mu lemmik päev ka Muumimaa päev. Seal oli lihtsalt nii nostalgiline. Mul ei õnnestunud ainult endast ühtegi head pilti koos mõne tegelasega saada, aga Miast küll. 
 Selle pildi koht peaks olema ~Facebook, Facebook~

See-eest õnnestus Haisuloomal mind kaks korda ehmatada ja üks kord sain ma selle isegi ultraprofi paparazzina foto peale.
 Boom!

Aga jah, tagasi kirjutamata jäänud juttude juurde. Vaatasin seda nimekirja igatsevalt, mõtlesin nukralt kuuele poolikule folderis ootavale ficile – ja alustasin hoopis täiesti uuega. Peaaegu, sest songdrabble’ina on katkend olemas. Aga mis ma teha sain? See oli juba kuu aega mu hingel ja nüüd andis Donks oma twitpildiga veel viimase vajaliku inspiratsiooni. Sest hei, kas see jutt ei rääkinud mitte sellest, kuidas Kyuhyun, Eunhyuk ja Donghae autoga ringi kihutavad ja täiesti pöörased on?

Viimatine Suju M-i fanmeeting on mu sujumite ärajäämanähte veidi ravinud ja üllatuslikult tekkis mul palju HenMini mõtteid. Küllap seetõttu, et vahetult enne tulid need Golden stage pildid välja ja ma olin suht: aaahh, miks te seda sõusse ei lisanud?

 Sorry, ma ei suutnud lemmikpilti valida
 
Terve tee Elvast Tõrvani kuulasin bussis Zhou Mi soolosid, sain taaskord valusa selgusega aru, et tal on tegelikult väga hea hääl ja muutusin siis vastikult nukraks, kui igasugused what-could-have-been stsenaariumid mulle pähe kargasid. Kui ta vaid oleks SMEndile ei öelnud...Aga nüüd on juba liiga hilja ja wondering lihtsalt ebatervislik.
Henzz ei muuda mind pea kunagi sedasi kurvaks. Henry on liiga oosom, liiga norm, liiga chill, the most talented of them ja ühel päeval saab temast uus JB, kes lõõritab kõigis raadiojaamades i just can’t get u off my mind, teeb Bruno Marsiga duette, on õekese hõumi ja viimaks mängib mu matustel viiulit, must ülikond seljas ja nokats viltu peas.
Aamen.
 Kantoni keel on ikka täitsa teistmoodi kui mandariini


6 comments:

  1. Noored pöörased sujutised kihutavad issilt varastatud autoga ringi... muidugi kirjuta sellest korralik fic :D:D

    Need Muumificid oleksid oleksid kindlasti lol.

    ReplyDelete
  2. Haa, mul on seda juba pea kuus lk valmis.

    Aga muumificide kohta ütles Maria täpselt vastupidist: need oleks kindlasti kurvad.

    ReplyDelete
  3. Muumificid, isssssand kuidas ma naersin XD
    HenMin tundub jube nunnu~
    vb lihtsalt seepärast, et panen suht kõiki paari...

    ReplyDelete
  4. Aga fakt, et Zhou Mi ja Kyuhyun on muumid, on lol, olgugi, et fic ise on/oleks kurb.

    Nagu Kyumõmmik...

    Sellisete tegelaste nagu Zhoumitroll ja Kyumõmmik kohta ei saa kurbi lugusid kirjutada.

    Need nimed on liiga armsad.

    ReplyDelete
  5. True XD
    Kyumõmmik, hahahahhaha XD
    Ma vist naeran terve elu nüüd...
    thanks guys (y)

    ReplyDelete
  6. Paistab, et ma pean muumifice kirjutama asuma.

    ReplyDelete