Wednesday, August 31, 2011

Augustilõpu melanhoolia

Kui tuleb kord sügis, meid enam siin pole~

Kui sobilik. Aga augustilõpu melanhoolia hakkab juba üle minema ja tuju on isegi hea, vaatmata sellele, et suvi on läbi ja Heechul läheb homme sõjaväkke ja mu silmad valutavad suurest ulgumisest, sest me tegime kõik koos hoidissalatit ja sibulad olid erilised killerid ning dehüdrateerisid (on see sõna?) mind.

Minu elu muutub ka, muutub üsna palju ja et uut algust tähistada, lõikasin ma oma juuksed maha. Õieti lõikas küll Maria, kes on kääridega üsna osav, vaatamata sellele, et ta õppis juukselõikuskunsti Beauty Pop mangast. Valisin isegi Hair ajakirjast sobivat soengut, aga et juuksed on mul nii õhukeseks jäänud, ei saanud suurt midagi teha. Lõpuks tegi Mia lihtsalt klõps-klõps ja saatis ühel hetkel mu peegli ette kontrollima.
Karjatasin. Issi ja venna ehmatasid. Lahe.
Viimati olid need mul nii lühikesed neljandas klassis, viiendast saadik on need alati pikad olnud. Noh, nüüd on need õlgadeni ja kui ma tahan, saan päris juuksuri juures poisipea teha lasta. Mulle meeldiks Ga-Ini soeng. Mia meelest näen ma välja kui manga tegelane ning kui ma oma patsi kõrgele kinnitan, näeb see täpselt välja nagu joonistatud (õhukesed=kerged=püsivad ülal).
Aga jah, tegelikult ma olen raskelt rahul. Palju ilusam on, sest enne olid need ikka parajad nartsud. Muidugi ma poleks raatsinud neid maha lõigata, kui nad poleks ise välja langenud, sest ma olen ikkagi pikajuukseline neiu tüüp, aga hetkel on küll tore. On vist tõde küll, et kui tahad vanadest muredest vabaneda, tuleb juuksed maha ajada ja kohe on kergem.

Eile oli lisaks juustelõikamisele ka maalimisõhtu. Tegin Yesungi lõpuni ja maalisin ka pisikese käesuuruse pildikese Sungminist, sest mul oli lihtsalt tuju veel midagi teha. Oma kaks-kolm tundi tegin, Vennaskond taga lõugamas ja mina rahul, sest ma mäletasin endiselt kõiki sõnu ja maalid tulid hästi välja. Yesung tuli suti liigagi hästi, nii et ma ei raatsi seda veel kohe Kadile ära kinkida. Sorri, Kadi, küll sa ta kunagi kätte saad.

Ausalt, ma pole veel kedagi maalides nii rõõmus olnud kui Yesungi. Ma olin kogu aeg suht: ah, sa oled tõesti handsome oppa; ah, sa meeldid mulle nii väga. Kui ma Kyuhyuni tegin, sõimasin ma pool aega tema nina, sest seda oli lihtsalt võimatu õigesti teha ja Donksiga õiendasin ma muudkui tema vastiku lõuajoone kallal. Mimi pääses suht hästi, kuni ma talle selle aprikoosikarva tausta tegin ja õnnetuks muutusin.
Aga Yesung. Yessu, Yessu, Yessu. Ma tegin tööprotsessist pilti, sest juba ette joonistades tuli ta enda nägu. Ausalt, fotorealismi alged, ehkki fotorealism on kole. Ja seekord on aluseks lõuend, mistõttu tekstuur jäi hoopis teistmoodi. Edaspidi ma proovingi lõuendile teha, ehkki värvi läheb rohkem.

Yesungist korralikku lõpptulemuse pilti ei  ole,sest ma ei viitsi hetkel issi kaameraga teha. Allpool on pisipilt küll.

Sungmini pilt on lihtsal made for fun. Cammoon, see on tehtud pintsliga, millel oli kolm karva, šokolaadikarbi põhjale. Aga naljakal kolmbel see meeldib mulle, ehkki eks ma teen kunagi päris suure pildi ka.
  17x10 cm. Kõik valgusmängud päiksekatel on karvhaaval värvil lisades maalitud

Täna päeval käisin Kadi pool tema Suju albumit üle vaatamas ja holy shit, that’s a big woman. Nagu grammafonplaat ja nii kõva. CD eksis sisse praktiliselt ära. Kui pildid seest välja võtta, saaks seda edukalt mapina kasutada.(Katsetasin kohe peegli ees, et see oleks mulle täiuslik aksesuaar.) Vahtisime siis piltide huvitavaid detaile, nagu vuntsiude, veresooned silmades, käekarvad, kubed...Jep, creepy fangirl is creepy.
Mis veel? Irvitasime Koyashige üle ja leidsime, et Teshi on tegelt täitsa okei, sest hello ainus johnny, kes on Eestis käinud. Jõllasime Heechuli uut soengut, Kadi ammandamatud Yesungi piltide tagavara ja naersime palju, nii et pärast valutasid mul lõualuud.

Mu öökapp on paras Suju altar. Iga öö põlvitan ma selle ees, pilk itta suunatud ja laulan Supermani. Yeah right.
 Zero fotolavastust.

P.S. Mu maja taga on hetkel kolm tuletõrjeautot, kiirabi ja politsei, aga ma ei saa küll aru, et midagi põleks. Aga see-eest vilguvad nende tuled nii ilusti siniselt ses pimedas öös.

3 comments:

  1. Yessu pilt on WOWOWOW...WOW....WOW...WOW

    Ja mulle meeldisid su juuksed :D:D

    Mul olid ka lõualuud valusad.
    Neid pilte uurida on põnev ja ma lihtsalt juhuslikult märkan mõningaseid detalile.

    ReplyDelete
  2. I agree with the Yesung picture, wowowowowow... sa oskad nii hästi (y)
    Ja uuest soengust pilti?
    Lühike soeng on nagunii moes praegu, totaalselt. Sest ma ju lõikasin ka maha juuksed (y) ;D

    ReplyDelete
  3. Ma pean tunnistma, et ma olen Yesungiga ka raskelt rahul. Ta on enda nägu, stiilne ja teda teha oli tore (mitte nagu seda vastikut kui xiani).

    (Lol, detailid, mida mina märkan, on draakoniga kott ja brändipudel)

    Lühemad juuksed on nii mugavad, aga ma näen nüüd veidi vanem välja.

    ReplyDelete