Saturday, February 5, 2011

'Cause I was like Henry, Henry, Henry Lau-uu~!

Et Liisa ja tolmuimeja olid just parimad sõbrad, võib taas tegeleda oma peamise lemmiktegevusega – see tähendab mitte millegi tegemisega. Kuigi ka mölutamine võib pikapeale tüütavaks muutuda, nii et mul pole midagi selle vastu, et esmaspäeval taas loengud hakkavad. Loodetavasti ei oota mind kohene akadeemiline katastroof. Igatahes peaks esmaspäeval esimene hiina keel tund olema, mis täidab mind võluva ootusärevusega. Et see semester jaapani keelt meie rühmale ei ole, tuleb kuidagi ju oma aega sisustada ja mis oleks veel parem variant kui hiina keel. Sest hiina keel on, well, hiina keel. Veel aasta tagasi poleks selle õppimine mul pähegi tulnud, aga nüüd kus Suju M mu ajusid korralikult loputanud on, pole mul ka hiina keele õppimise vastu midagi. Mina arvates kõlab see väga ilusti, eriti lauldes. Meenutab suti prantsuse keelt. Ma mäletan, et arvasin alguses ühe laulu kohta, mis oli hiina keeles, et see on prantsuse keeles.
Hiina keele õppimisega on vaid see jama, et ma olen täiesti võimetu toonidele pihta saama. Kui ma ei saa hakkama jaaapani keele kahe tooniga, kuidas ma siis mandariini neljaga toime tulen? Noh, eesmärk on vähemalt kanjisid õppida. Ja loodetavasti rohkem väljendeid kui wo ai ni, ni hao ja wo shi Li Xu. Mul on siiski plaanis endale tulevikus hiinlasest korterikaaslane saada, eks ole.

Huvitav miks kõik keeled, mis mulle huvi pakuvad, ei baseeru ladina tähestikul? Minu iseseisev katse hangulit õppida feilis kahjuks, sest ma lihtsalt ei olnud võimeline tähemärkide paigutusest sõnas aru saama. Iseõppimise puhul on see oht, et õpid valesti ka. Muidu on korea tähestik üsna loogiliselt üles ehitatud, tähemärgi kuju on otseselt seotud selle häälduse ja kohaga, kus see häälik suus moodustatakse. Ühel päeval õpin ma selle ära. Vot.
Kunagi meil oli nali, et mina õpin jaapani keele ära, õeke korea ja venna hiina. No näis. Mina olen oma esimese panuse juba andnud. Venna tunneb tegelikult hiina märgid ära, kutsub neid nendes asjadeks, mis Totoro multikas on. Nii et viib asju kokku küll. Hiina keeles ta vist sõnu ei tea, küll aga jaapani ja korea keeles. Ütleb maailma kõige armsamal moel: „Mulla yo~!“ Lisaks kõigele muule on tal vastikult hea hääldus. Kui mina ütlen Kyuhyun eestipäraselt, siis venna ütleb seda täiuslikult ja koerapäraselt, täpselt õige u ja a vahelise häälikuga. Ma olen ka üritanud järgi teha, aga alati feilinud.

Oi jah, vennakestest rääkides peab taas Super Girli viisil kordama: Oh my Henry Lau, wish you were my baby bro! 
Kuidas saab keegi nii armas ja cool korraga olla, ah?
Veetsin just paar päeva Singapuri Super Show fancame läbi vaadates. Tavaliselt ma ei vaata nii palju kämme, aga mõni neist oli lihtsalt nii hea kvaliteediga, et ma ei suutnud end tagasi hoida. Enamasti on fancamid ju wobble-wobble, scream-scream ja mingi udukogu kauguses kargamas. Fangirlid saavad orgasme ja iidolpoisid käivad boneriga ringi. Ja seda sugugi mitte ainult kujundlikus mõttes.
Igatahes, Henry esitas taas JB „Babyt“, mis tema esituses saavutas erilise võlu. Kui ma seda esimest korda nägin, squealisin nagu tõeline fängöörl, plaksutasin käsi ja naersin valjult. Õhtul näitasin Miale ka, lolisime siis koos tema high school muusikalilike riiete üle. Mis nad rõhutavad tema Kanada päritolu vä? Lol. Mul tuli kohe meelde üks fanfic, kus Justin Bieber  Henry ära röövis. Ikkagi fellow Canadian.
Laul iseesnest sobis Henryle hästi. Kuna ta näeb oma tõelisest vanusest tublisti noorem välja, sobib koolipoisi stiil talle imeliselt.


Lühike versioon. Ultrahea kvaliteet, nii et pange kindlasti suureks. Kahjuks on ainult viimane minut üles võetud.
Täisversioon. Kogu esitus. Pildi kvaliteet üsna hea, aga mingil põhjusel, kui ta viimaks laulma hakkab, läheb heli vaiksemaks. Lahe on ikka. Teeb oma smirki ka.

Päriselt ka. Pärast Super Show 2 dvd läbi vaatamist olen ma Suju laive hindama hakanud. Neid on nii huvitav vaadata, sest well, alati on kedagi vaadata. Kui Suju peaks tõestu SS4 raames mujale maailma tulema, loodan ma tõsiselt, et SMEnt ei arva, et lisaks Aasiale kooseneb muu maailm Ameerikast. Hello? Euroopa on ka olemas. Kuigi ma läheks ilmselt pankrotti kui see tõeks saaks. Ilmselt peaks nad seda Hispaanias või mõnes sellises kohas. Kaugel. Ja kogu mu raha saaks otsa, aga sellest poleks midagi. sest ma oleks lihtsalt nii paganama õnnelik. Kuni selle hetkeni, mil mul kõht tühjaks läheb.

Senikaua aga kui ma neid laivis näha ei saa, lähen ja lõbustan ma end fancamidega.

3 comments:

  1. Hiinlasest korterikaaslane = Zhou Mi, eksju. Tema pärast tasub küll hiina keelt õppida.

    ReplyDelete
  2. Sa tunned mind nii hästi. Ja põhjus pole siin üldse vaid selles, et ma saan talt alati käekotte laenata või temaga lemmikpoistest lobiseda...mkm, üldse mitte.

    ReplyDelete
  3. Ta on hea inimene sellepärast hoopis...

    Random mõte- kas Zhou Mi oskab ka Peking fried rice valmistada?? Kui ta oskab, kas ta teeks seda sulle igal hommikul? hmmm

    ReplyDelete