Friday, February 11, 2011

Ignorance is a bliss

Okei, lubage mul nüüd natuke incoherent olla.
Kõikide märkide järgi tuleb Suju M 14. veebruaril tagasi! Ausõna, ma pole valentinipäeavst kunagi suuremat pidanud, rääkimata selle ootamisest, kuid seekord ma tõesti ootan seda. SEST SUJU M WILL MAKE A COMEBACK!

Esimene mõte oli finally! Ning seejärel, thanks God!

...millele järnes väike, tagasihoidlik victory dance toolil hüpates...

...ning loomulikult kohustuslik spazzimine ja kätega vehkimine, tuues kuuldavale arusaamatuid häälitsusi, millel inimkõnega on suht vähe ühist:


Ja lõpuks mööda tuba karglemine ja valjult lõugamine: Yeah baby! Yeah!


Oi jah. Aeg naasta reaalsusesse.
SMEnt ei õpi ilmselt iial oma vigadest.
Sest paistab, et Suju M-il on nüüd tõesti kaheksa liiget. Nad ei ole kaht uut liiget veel paljastanud, kuigi jutud käivad juba mitu kuud, et need saavad olema Sungmin ja Eunhyuk. Well, nali oleks, kui need oleks hoopis Kibum ja Han Geng, kes vabandava naeratusega teataks, et ehkki ta Sujust lasi jalga, võib ta M-is ikka edasi tolgendada. Ja Kibum oleks lihtsalt nii boonusena seal, sest ta ei oska laulda ja tantsida ja ilmselt ka mitte hiina keelt. Pooled fännid peasid teda ilmselt mänedžeriks.
Kahjuks aga, parafraseerides Inglise printsi, ei juhtu seda iial.
Nüüd tuleb lihtsalt nautida seda rõõmu, mida pakuvad videod, laulud, lollakad hiina sõud ja ilusad pildid. Mitte lugeda kommentaare, mitte sattuda foorumitesse, mitte jälgida uudiseid. Ühesõnaga, vältida draamat. Sest draama tuleb ja oo kuidas ta tuleb.
See on ikagi k-pop. And k-pop is all about drama.

Ja lõpetuseks katkend ühest fanficist, kus räägitakse Bonamana MV-st ja ennustatakse Suju M-i comeback videot:

“You need to see the set they’ve given us. It’s a wall. And a light. It’s Sorry Sorry, but even cheaper.” Kyuhyun sounds indignant.
“Cheaper?” Zhou Mi says in surprise, and shifts the phone sandwiched between his shoulder and his ear. “How is that possible?”
“They took away the box!” Zhou Mi hears Heechul shout, possibly from across the room. “And Leeteuk’s shirt!”
“Wait for it,” Kyuhyun says seriously. “If all of our MVs start going this way, Super Junior M’s comeback MV is going to be just a floor. And we all might be naked,” he adds as an afterthought.


Mhm...Ja Suju M-i uueks nimeks saab Suju N?
Liisa is waiting.

No comments:

Post a Comment