Friday, April 15, 2011

Happy bubble prince

Kaks uut ja vastikult head sujutiste laulu ühe päevaga:
1. KRY "Fly", mida nad Superstar K jaoks filmisid. Väga catchy ja seda tüüpi laulule sobivate sõnadega. Ausalt öeldes üsna kližee laul, aga tavalistest KRY lauludest väga erinev. Mulle meeldib. Kuulasin lihtsalt neli korda järjest ja hüplesin rõõmsalt ringi.
2. Suju M “"Words of westernly wind"– esimene mõte oli: issand, nad laulavad kirikulaulu. (Tegelikult on see vist mingi rahvalaulu baasil, aga ma pole päris kindel.) Ma ei saa küll peale mei you ja nimen’i sõnadest aru, aga tunne on küll, et need on ilusad. Et pool laulust on a capella, laseb see nende häältel väga hästi mõjule pääseda. Silmad tõmbusid lausa niiskeks, sest nad kõlavad lihtsalt nii ilusti kokku.

Oi jah, aegajalt olen ma veidralt sentimentaalne. Näiteks eile vaatasime loengus admiral Koltšakist filmi ning kui ta siis Siberi väljadel kõnet pidas, lumi ümberringi keerlemas, ja inimesed järjest põlvili langesid ja au andsid, tükkisid mulle vägisi pisarad silma. Sest see oli nii eepiline ja tähenduslik ja sa teadsid, et kõik see langeb põrmu. Küllap seepärast ongi mu lemmik ajaperiood hiline tsaari-Venemaa.
Tahaks juba uut Akuninit. Tahaks vene keelt paremini osata.

Lisaks on mul juba paar päeva Kyuhae tuju ja et ma leidsin neist ühe imearmsa pildi, panin selle otseloomulikult taustaks.

Maria esimene kommentaar koju jõudes oli: nii ilus! Tuli kohe Donghae vormis käsi jõllitama. Suht oodatav, sest ma mäletan, kui me Happy Bubble making klippi vaatasime, siis ta ilastas ka selle üle, kui hästi T-särk Donksi keha ümber liibub, samas kui Kyuhyun lihtsalt on. Aga Mia on muidugi musklifriik ka. Ta võiks ikkagi oma muskliblogi teha, nagu me kunagi mõtlesime.

Koristasin eile kappi ja ei visanud peaaegu midagi ära, sest ma ei raatsi. Mul on nii palju riideid, mida ma lihtsalt ei saa praegu kanda, aga ma loodan, et peagi jälle saan. Leidsin kapinurgast ühe roosa õunapuuõitega seeliku, mis veel mõned aastat tagasi mulle kindlasti väike oli, aga nüüd on taas paras. Paps ütles, et emme kandis seda noorena ja nägi väga vallatu välja, mis tähendab, et ka mama pidi väga kõhn olema.
Vaatasin eile üldse hästi palju ilusate riiete (ja inimeste, kes neid kandsid) pilte ja avastasin, et mulle väga meeldib heleroosa- ja sinise kooslus.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete