Saturday, April 30, 2011

Kus on su tiivad, mis meeletult meeldisid mul?

Mu vene keel on viimase paari päevga selise boosti saanud, et vähe pole. Ma räägin päevas rohkem vene kui eesti keelt ja mul hakab vaikselt tekkima harjumus valmistada laused mõttes vene keeles ette isegi inimestega, kes on täitsa eestlased. Kui ma lõpuks koju tagasi lähen, peaks ma juba proff olema. Preagu on probleem veel selles, et ehkki ma saan juba enam-vähem kõigest aru, ei tule mulle endale sõnad meelde. Sõnaraamtut oleks vaja.
Eile õhtul vaatasin isegi vene talk-show’d, kus oli kunagine ultrapop vene tüdrukute grupp Viagra. Paralleel tekkis kohe Aasiaga ning ma sain aru küll, miks issi ja emme meie muusikat vene estraadiga võrdlevad. Peaks vene popi kuulama hakkama, sellel on mõnusalt minoorne kõla.

Kui juba vene muusikast juttu, siis üks minu lemmiklaule on „Krõlja“ by Nautilius Popilius. Ehk siis "Tiivad". Sugugi mitte pop eks ole ning sellisest toredast filmist nagu „Brat“. Sel laulul on lihtsalt nii kaunis viis ja head sõnad – Merca on sellele isegi eesti keelse tõlke teinud. Ja mina kasutasin selle ridu ühe oma fici sissejuhatuses? Eessõnas? Ma ei tea, kuidas neid ridu enne jutu algust nimetatakse.

Ja Suju M-i repackage albumi scannid ja uued profiilipildid on niiiiiiiii seks jalgadel ja ood guy-linerilele ja kõik näevad välja nagu professionaalsed modellid, väljaarvatud Donghae viimastel piltidel, kus ta on endiselt mulla yo ja Donks.

Ma avastasin, et kui asi puudutab k-popi, siis on mu lemmikliikmed tavaliselt kas maknaed või liidrid. Näiteks:
Suju: Kyuhyun ja Henry –  the evil maknae combo
SHINee: Onew, (Taemin)
SS501: Hyun Joong
Beast: Dongwoon
U-Kiss: Soohyun, (Dongho)
DBSK: Changmin
FT. Island: Song Seung Hyun
Big Bang: Seungri

Ja muidugi meeldivad mulle tüübid, kes näevad valgemad välja kui tavaliselt. Või kel on konstantselt veidi pissed of face ees.

Henryl mitte. Henry on forever sixteen ja ma tahan, et ta oleks mu baby bro.



2 comments:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  2. Kas teil on vaja laenu? Siin on võimalus rahalises olukorras olevatele inimestele ja neile, kes soovivad oma elus rahalist tõusu, anname laenu väga mõistliku intressimääraga, anname välja igasuguse laenu võla laenu, ärilaenu, meditsiinilaenu, eluasemelaenu, üliõpilast laenu jne, et aidata rahval finantskriisist. Ettevõtte nimi: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Võta meiega ühendust juba täna
    Rahalise abi e-post: plutocreditfinancier@gmail.com
    Mida: +18474539904

    ReplyDelete