Monday, April 4, 2011

Zhou Mi on tiku otsas vahukomm


Mõtlesin oma eelmise nädala tavapärasest veidi vaheldusrikkamast kooli- ja seltsielust kirjutada, aga tundsin, et hetkel üldse ei viitsi. Homme ehk.
Tuli hoopis meelde, kuidas Kadi rääkis mõni aeg tagasi, kuidas ta oli kolm korda järjest Tai wan mei videot vaadanud ja iga kord oli ta pilk vägisi Zhou Mi jalgadel pidama jäänud. Tuttav tunne. Mial on ka põhiline kommentaar, kui ilusad sinised teksad Gentelman Mimil seal ikka jalas on. Teadupärast on Zhou Mi ikkagi kõige pikemate jalgadega liige Sujus. Ja igavene konkurent Han Gengiga. Mõnikord on ta võidukas . Mõnikord mitte.

Mõtlesin, et teen siis Zhou Mi supermodellilikest koibadest ühe hurmava picspami, ent kui ma läksin oma pildikausta vaatama, selgus kurb tõsiasi, et mul polegi tast eriti pilte. Well, nüüd igatahes on. Ühte pilti neist mäletasin ma juba ammusest ajast, aga tollal polnud ma seda salvestanud. Ma arvan, et veetsin seda taga otsides umbes tund aega. Samas leidsin ma selle käigus ühe huvitava photoshooti, mida ma polnudki näinud ja kus kõikide jalad on üsna vaatamisväärsed.

Polnud iial näinud. Võitlen kiusatusega seda taustapildiks panna, et ma saaksin alati Kyuhyun ja Donghae rõivavaliku üle naerda. Teised aga on igati coolid. Isegi Wookie.

Sada aastat otsisin seda. Lõpuks leidsin kõige esimesest kohast, kuhu ma mingil põhjusel polnud kohe vaadanud. Ah, Zhou Mil on nii ilusad kingad. Ma olen tükk aega sääraseid valgeid tahtnud, aga lõpuks ostsin ikkagi vana roosad ehkki valged olid ka olemas. Müstika.

Hello, legs. Ja lõuajoon. Ma ei ole kunagi mõelnud, et Zhou Mi oleks väga ilus tüüp, aga tal on sellised õiged modellilikult nurgelised näojooned ja imeliselt terav lõuajoon, mis muudavad ta kohati väga atraktiivseks. Lisaks on ta kehamassi indeks midagi 17-ga. Kui sobilik.


Valged püksid on garanteeritud win.

Oktoober oli fashionista Mimi jaoks imeline aeg. Töötas uue albumi kallal, õppis inglise keelset moesõnavara ja käis õhtuti koos Kyuhyuni, Ryeowooki ja Henryga joomas. Ja otseloomulikult oli Kui Xian see vaesekene, kes pidi moefotograafi mängima.
Me oleme õekesega juba algusest saadik Zhou Mi kingavaliku üle nalja heitnud. Mia jaoks oli ta alguses tüüp, kel on pikk nina ja kes kannab krokodillinahast kingi. Tol hetkel ei olnud ma tegelikult tema kingapilte näinud. Tuleb välja, et sa võid näkku vaadates öelda, milliseid jalanõusid keegi armastab. (No vaadake näiteks Henry näkku. Ilmselgelt eelistab ta tosse).

Haa! Need püksid on kord juba oma kahtlases väärtuses siin blogis esinenud. Ainult Zhou Mi sugune pikkade peenikeste koibadega härrasmees suudaks need välja kanda. Enam vähem. Kusjuures, see on üks mu venna lemmikpilte. Ta leiab kogu selle kompositsiooni olevat veidi üleannetu ja iga kord, kui ta seda näha nõuab, itsitb ta ja vaatab minu poole, nagu ta oleks pahandust teinud. Pükstest on tal ükskõik, teda huvitab tegevus ise. Nimelt, mida onu teeb. Venna arvates ta, noh, rahuldab oma loomulikke vajadusi. Ja mitte neid, millele mõtleks viieteistaastane poiss (ja mina), vaid ikka viiene. Pidin talle siis seletama kogu lendamise olemust ja seda, et tädi kõigest kontrollib ega onul pole relva (lol, miks ma kohe nii pean mõtlema), sest  äkki ta on terrorist ja tahab lennukit kaaperdada. Ütleme, et see oli üks hariv vestlus, mille käigus ma pidin väga mitu korda oma viieaastase venna käsul Zhou Mi khm...kubemepiirkonda suumima. Ausalt, mul hakkas lõpuks ikka väga imelik
Kohustuslik Miss Chici pilt. See on pärit novembrist, Nanjingi Super Showst ja püksid liibuvad tal veel kenasti ümber reite. Praegustel Super Showdel ei ole nad seda enam teinud.

Huvitav miks ma spämmin pilte oma lemmiku fandom boy-friend'i pikkadest koibadest ja mitte Kyuhyunist endast? Küllap kuulub ka see eksistentsiaalsete küsimuste hulka, mil vastust ei ole.

Igatahes lõpetuseks katkend ühest Suju M-i intervjuust:
MC: "What kind of girl can attract you?"
Kyuhyun: "Kind."
MC: "Then?"
Kyuhyun: …......
Zhou Mi: "Long legs. When I offered my legs, he didn’t want."


3 comments:

  1. Oh seda Gentelman MiMid ja tema ilmelisi pikki lallusid.

    ReplyDelete
  2. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete
  3. Kuidas ma Christy Walton Finance'ilt laenu sain, olen sattunud petuskeemide kätte, kuni kohtun selle ustava laenuandjaga, kes andis mulle 50 000 euro suuruse laenu, ja nüüd usun, et on veel tõelisi veebilaenuandjaid, siin on meil (christywalton355@ gmail.com) laenuandja kohta, kui vajate rahalist abi, võite temaga abi saamiseks ühendust võtta: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete