Sunday, March 6, 2011

I suck at blowjobs

Inimese mälu on lühike. Reede hommikul ärkasin üles mõttega: alkohol, ei iial enam. Ja eile õhtul meie sulni tibulinnukese Marii sünnipäeval oli see mul isegi nii pool tundi meeles. Ei, tegelikult hoidsin ikka harjumatult madalat profiili. Creepy korraliku inimese tunne tekkis lausa.
Neljapäev oli siis ekvaatoripidu, mida ma üldse ei oodanud, sest see läks mul lihtsalt meelest ära. Õnneks tuletati mulle seda meelde ning koos Kadiga suundusime Stiina poole end soojendama. Et ürituse teema oli lipsud-slehvid üritasin Kui Xiani cosplay’ida, mis nägi nii välja, et sidusin endale valge salli kaela ja laenasin õelt pintsakut. Musta karvamütsi polnud mul kusagilt võtta ja silmalainerit peale panna oskan umbes sama hästi kui hiina keelt. Ilmselt halveminigi. Sarnasus oli muidugi metsik.
Õhtu jooksul sai laiendatud oma teadmisi Aafrika geograafiast ja ajaloost, appruuvitud punases adi dressikas poisi tantsusoolot, räägitud kadunud klassivennadega ja nostalgitsetud Appufliga. Elu on ilus. Ja siis sa ärkad üles.
Reede hommik ajasin end siis märterlikult üles ja jõudsin vaadata Lady Gaga uut videot (mis oli muide suht igav ja laul ka), „Too perfecti“ live ja lugeda ühte fanfici enne kui tagasi voodisse vajusin ja neljani põõnasin. Viimane une-eelne tegevus oli eriline raiskamine, sest fic sisldas Suju M-i uut konseptsiooni, oli healt autorilt, Qmi ja NC-17.
(Born this way? Porn this way!).

Õhtul arendasin oma kokakunsti ja tegin esimest korda üksi Caesari salatit ja avastasin muidugi poole peal, et juustu ja küüslauku praktiliselt polnud. Well. Sellegi poolest nommisime selle suht ruttu ära. (Ja eilne ja tänane kana...Paganas, ma ikka oskan mõnikord süüa teha.)

Laupäev oli üldse eriline päev. Kui välja jätta see 1-2 lk „Pärsia printsi“, mida ma edasi kirjutasin, ei tegelenud ma üldse iidolitega. Ausalt, ma vaatasin netist ainult „Secret gardenit“ edasi (mis jäi nii põneva koha peal pooleli, et ma karglesin ja hüplesin suurest erutusest mööda tuba ja halasin, et ma edasi ei saa vaadata, sest ma pean sünnipäevale minema).
Secret garden, Secret garden~! Üle pika aja on mul taas draamaobsessioon. Kuigi ma elan nüüd eelviimaste osade angsty hirmus tahan ma ropult teada, mis edasi saab. Panin juba osagi kerima.

Vaatasin reedel üht Suju M-i intervjuud ainult hiina keeles ja avastasin, et ma saan lisaks tuvustustustele veel paarist sõnast aru. Suht jabur hetk oli, kui Zhou Mi rääkis Sungminist ja kutsus teda Sungmin-ge’ks (ge tähendab hiina keeles vanemat venda). Peale vaadates ei usuks iial, et Sungmin vanem on. Enamus intervjuust oli muidugi paras Qmi giggling and laughing and being obvious.


Nad meeldivad mulle, okei.

No comments:

Post a Comment